Potries participa en el projecte “Municipis en Saó: llaurant polítiques alimentàries transformadores”.

#MunicipisEnSaó 

Potries (18/10/18). L’Ajuntament de Potries participarà el pròxim divendres 26 d’octubre de 2018, en la presentació del projecte “Municipis en Saó: llaurant polítiques alimentàries transformadores”, organitzat per CERAI i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP). Tindrà lloc en el Palau de Pineda (plaça del Carmen 4, València), de 9.30 h a 14.00 h. L’alcaldessa de Potries, Assumpta Domínguez, intervindrà en el programa amb “Les propostes de la Xarxa de Ciutats per l’Agroecologia: diàlegs amb les institucions locals”, concretament d’11.00 a 11.30 h.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aquesta iniciativa pretén difondre polítiques alimentàries innovadores i fomentar l’adhesió de més municipis valencians a la Xarxa de Ciutats per l’Agroecologia, a la qual ja pertanyen València, Godella i Meliana. La finalitat d’aquest projecte és afavorir l’engegada d’accions a nivell municipal que contribuïsquen a la consecució dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) fixats per les Nacions Unides.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Durant els pròxims 2 anys (octubre de 2018-octubre de 2020) des de CERAI i la FVMP es van a impulsar accions formatives dirigides a personal polític, funcionariat i personal tècnic dels ajuntaments valencians per a augmentar els seus coneixements i per tant el seu interès entorn del sistema agroalimentari i la seua gestió a nivell municipal. L’objectiu d’aquestes formacions és que es generen polítiques públiques sostenibles en l’àmbit agroalimentari a nivell municipal en sintonia amb el Pacte de Polítiques Urbanes Alimentàries de Milà. Al llarg del projecte CERAI i la FVMP assessoraran a alguns municipis per a engegar iniciatives dirigides al foment de polítiques alimentàries transformadores com a menjadors escolars sostenibles, mercats locals de venda directa, espais compartits per a la transformació alimentària de productes locals o bancs de terres.

Per a més informació: http://www.fvmp.es/la-fvmp-y-cerai-apoyan-a-los-ayuntamientos-valencianos-en-la-implementacion-de-politicas-alimentarias-sostenibles/.

Per a inscriure’s: mes@fvmp.org.