POTRIES ACULL EL TALLER “EMPODERA’T” AMB MOTIU DEL DIA INTERNACIONAL DE LA DONA RURAL

*AJORNAT PER AL 5 DE NOVEMBRE A CAUSA DEL MAL ORATGE

#DiainternacionalDonesRurals

Potries (15/10/18). Amb motiu del dia Internacional de la Dona Rural, l’Ajuntament de Potries i Fademur PV, amb el finançament de la Conselleria d’Economia Sostenible de la Generalitat Valenciana, organitzen el taller “Empodera’t”, acció impulsada pel grup d’acció local Som Rurals, del que Potries forma part. El taller es troba dintre del programa EMTe, que tindrà lloc el divendres 19 d’octubre, a les 19.00 h, a l’ajuntament de Potries.

El programa EMTe, “Teixint xarxes entre dones en el medi rural per a empoderar-te, emprendre’t i conectar-te”, es dirigeix a dones rurals de tota la Comunitat Valenciana amb tres objectius. El primer objectiu és “Empodera’t”, en el que es pretén sensibilitzar al col·lectiu de dones, formant-les en empoderament i economia social per mobilitzar-les. “Empren-te”, el segon objectiu, pretén iniciar la motivació cap a l’emprendiment en el medi rural com una oportunitat de futur per a inserir-se en el mercat laboral. Per últim, “Connecta’t”, pretén teixir una xarxa en tot el Territori Rural Valencià, que permeta arribar a totes les dones que vulguen participar en ell.

La Federació d’Associacions de Dones Rurals del País Valencià (Fademur-PV) és una organització progressista que lluita per aconseguir la igualtat i el progrés de les dones que viuen i treballen en el medi rural de tota la Comunitat Valenciana.

A través de FADEMUR-PV, les dones rurals denuncien les situacions de discriminació i desigualtat, contribuint a millorar la formació i la capacitació; i reivindicant el reconeixement del paper que les dones exerceixen en l’estabilitat i el desenvolupament del món rural.