L’ajuntament de Potries inicia una campanya per a conscienciar als propietaris d’animals de companyia de la importància de respectar la normativa

L’objectiu de la campanya és conscienciar als propietaris de mascotes sobre la importància de complir amb els drets i obligacions que comporta tindre animals de companyia, sobretot pel que es refereix a la recollida d’excrements dels gossos i el fet que aquests vagen lligats amb corretja.

D’aquesta manera s’aconseguirà que els veïns i veïnes de Potries es respecten uns als altres amb el compliment de les normes, millorant la convivència entre ells i ajudant a fer que el poble es mantinga net. És per això que el lema de la campanya és “Respecta el teu poble”, acompanyat de “Porta el gos amb corretja i la seua caca a la bossa”.

Amb aquesta campanya, l’Ajuntament recorda que el fet de no arreplegar els excrements i portar el gos solt pot suposar una sanció recollida en l’“Ordenança municipal reguladora de la protecció i tinença d’animals de companyia i animals potencialment perillosos” de fins a 600 €. Per a transmetre el missatge es penjaran cartells per diferents punts del poble i també es compartirà material gràfic a través de les xarxes socials.

2 respostes
 1. Joaquim Agud
  Joaquim Agud says:

  Bon dia. Pense que la campanya està molt bé. De fet, ja venia notant-se un poc que hi ha menys excrements en la via pública. Crec, que a banda de parlar i informar sobre els excrements, s’hauria d’informar i conscienciar a la gent de que pel terme han d’arreplegar igualment els excrements i dur-los lligats. També caldria informar de que per a orinar, ho poden fer baix de la vorera, als arbres o als desaigües, perquè hi ha propietaris que els porten nugats però deixen que orinen en persianes, portals, cantonades o on els ve en gana.

  • Comunicacio Potries
   Comunicacio Potries says:

   Gràcies Joaquim per donar-nos la teua opinió i prenem nota de les teues propostes.

Els comentaris estàn tancats.