REPTE LECTOR MARÇ

Aquest mes vos proposem la lectura d’un llibre escrit per una dona.

És el darrer repte, si heu fet almenys 8 reptes, passeu per la biblioteca a encomanar el vostre premi!!!

2 respostes
 1. Mònica Peiró
  Mònica Peiró says:

  El mes de març vaig llegir “Elena sabe” de Claudia Piñeiro
  Conta la història d’una dona que ha perdut a la seua única filla, i amb ella ha perdut la seua identitat. No accepta que la policia tanque la investigació de la seua mort i empren una llarga travessia, que per a ella és molt més difícil ja que, per la malaltia que pateix, no controla els moviments del seu cos, només té una visió limitada de la vida, no pot alçar el cap i manté la seva mirada fixa a terra. Ha d’endevinar les coses mirant els peus de la gent.
  És una història dura i trista, parla sobre la dependència, sobre les (de vegades) complicades relacions entre mares i filles i, principalment, sobre la llibertat de decidir.
  És una lectura ràpida, però intensa.
  Molt recomanable

 2. Tere
  Tere says:

  Hola!
  Aquest mes el meu comentari és del llibre de Care Santos “Todo el ien y todo el mal”.
  La seua protagonista és Reina, psicòloga experta en detecció de mentides i llenguatge no verbal, amb una situació vital que ella defineix perfecta.
  Durant un viatge de treball a Bucarest (treballa per a multinacionals de nivell mundial, en selecció de personal), és avisada d’un problema greu a casa, pel que ha de tornar immediatament a Barcelona. Això va a convertir-se en una missió impossible a causa de la situació meteorològica, havent de transcórrer gairebé un dia a l’aeroport, la qual cosa permet fer un repàs a la seva vida.
  És una lectura àgil i dinàmica, amb salts continus en temps i espai, en els quals es tracten temes tan variats com feminisme, maternitat, famílies disfuncionals, relacions familiars, abusos, …
  Una novel·la amb personatges secundaris amb molta força i històries sobre la vida i les decisions que anem prenent, mantenint el nostre interès fins al final.
  He de reconéixer que no havia llegit cap obra d’aquesta autora fins ara, però vaig a tenir-la en compte a partir d’aquesta lectura. La recomano sense cap dubte.

Els comentaris estàn tancats.