Potries s’uneix a la campanya ‘Vull ser com’

L’Ajuntament de Potries secunda la campanya institucional que té com a lema ‘Vull ser com’ amb motiu del dia internacional de la dona. Aquesta campanya el que pretén és crear referents femenins socials, tant per a les xiques com per als xics de totes les edats.

El govern municipal ha escollit com a protagonistes les dones més grans del poble, totes elles participants del taller de la memòria. Igual que la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, s’ha dissenyat un cartell per a cada protagonista, on s’inclou la seua imatge junt al lema d’aquesta campanya.

Amb aquesta iniciativa, s’ha volgut posar en valor l’experiència i la trajectòria vital de les dones del poble i per això aquesta vesprada, a les 18.00 h en el Museu Cassoleria d’Àngel Domínguez, es farà una xerrada amb les protagonistes, anomenat ‘Les dones de Potries’, oberta a tot el veïnat. Juntes explicaran les seues vivències en àmbits diferents, tant de la vida pública com privada. A continuació s’obrirà un torn de preguntes amb el públic assistent.

Des de l’Ajuntament, s’entén que totes aquestes dones, així com la resta de veïnes són un exemple a seguir, i d’aquesta manera es dóna visibilitat a una generació de dones que ha aconseguit molts dels drets i igualtats que disposen les noves generacions.

Per commemorar el dia internacional de la dona, demà dia 8 de març, a partir de les 9.00 h, es reproduirà per megafonia a cada hora una cançó de temàtica feminista i cantada per una veu femenina, junt amb un poema de la mateixa temàtica, recitat per una de les membres del consell municipal d’igualtat. Aquest consell també ha preparat diferents frases de dones remarcables al llarg de la història per poder penjar a les xarxes socials.