PREMI PERE INZA A L’AJUNTAMENT DE POTRIES

L’Institut Ies Veles E Vents del Grau de Gandia ha entregat l’IX Premi Pere Inza a l’Ajuntament de Potries.
 
L’acte de lliurament del premi va tindre lloc aquest passat dijous a l’Aula Magna de l’Escola Politècnica Superior de Gandia com a clausura de les XIV Jornades de Serveis Socioculturals i a la Comunitat. L’Ajuntament de Potries va rebre aquest reconeixement pocs dies abans de finalitzar la seua etapa com a Capital Cultural de la Comunitat Valenciana.
 
Va recollir la magnífica escultura de l’artista d’Ondara, Josep Ginestar, l’alcaldessa de Potries, Assumpta Domínguez, i el primer tinent d’alcalde, Jesús Gras. El premi va ser entregat per Toni Fornet, director de l’IES Veles e Vents i Carmen Pla, esposa de Pere Inza.
Pere Inza va ser un dels promotors de les jornades de serveis socioculturals a partir del seu entusiasme en l’animació sociocultural i com a defensor del treball amb diferents col·lectius desfavorits des de la metodologia Aprenentatge-Servei.
 
L’edició d’enguany de les Jornades portava per nom «Tot està per fer. Tot és possible» i està orientada a la introducció de noves experiències i possibilitats formatives en l’àmbit dels serveis socioculturals i a la comunitat.
 
El Premi Pere Inza – Veles e Vents és un guardó honorífic a l’excel·lència en la Formació Professional que reconeix el treball amb col·lectius socials, així com amb la formació directa de l’alumnat de l’institut de les entitats col·laboradores de l’Institut Veles e Vents del Grau de Gandia.