L’Associació Artístico Musical Sant Blai de Potries obté el primer premi i menció d’honor de la quarta secció del 40é Certamen de Bandes de la Comunitat Valenciana

Potries (05/11/18). L’Associació Artístico Musical Sant Blai de Potries va resultar guanyadora en el 40é Certamen de Bandes de la Comunitat Valenciana el passat dissabte 3 de novembre, en el que va obtindre el primer premi i menció d’honor de la secció quarta. Sota la direcció d’Adrián Ronda Sampayo, la banda va interpretar el pasdoble La flor del taronger, de Miguel Asins Arbó i Nautilus, de Juan L. Roig, a més de l’obra obligatòria, Trafalgar, de Javier Pinto.

La banda de Potries va comptar amb el suport del seu poble, més de cent persones acompanyaren als i a les músics al Palau de les Arts Reina Sofia, entre les quals es trobaven l’alcaldessa, Assumpta Domínguez, les autoritats locals, el rector de la parròquia i el president de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana i veí de Potries, Pedro Rodríguez.

L’Alcaldessa ha destacat el gran orgull que sent el poble per la seua banda i ha comunicat “que encara que aquest guardó no té dotació econòmica, l’Ajuntament farà una aportació econòmica de 3.000 euros en reconeixement a l’extraordinària tasca realitzada per les i els nostres músics. Un premi a l’esforç i al sacrifici de la nostra banda, que s’afegiran a l’aportació anual prevista al conveni municipal amb l’Associació Artístico Musical Sant Blai de Potries que ascendeix a 7.600 euros”.

 

Enllaços d’interés:

LEVANTE EMV http://ow.ly/ENOK30mvMnf

NUESTRAS BANDAS DE MÚSICA http://ow.ly/8r2q30mvMpk