DILLUNS S’OBRI EL CONSULTORI MÈDIC

  • S’ha procedit a la reforma integral de les instal·lacions sanitàries. S’han invertit prop de 50.000 euros finançats íntegrament per la Conselleria de Sanitat en el marc del Pla d’Humanització de centres sanitaris

Potries (08/11/18). El consultori mèdic de Potries obri les seues portes aquest dilluns, després de les distintes actuacions de millora que s’han realitzat a les seues instal·lacions, amb el finançament de la conselleria de Sanitat, on s’han invertit prop de 50.000 euros.

Aquestes obres han suposat l’adequació integral d’unes instal·lacions molt deteriorades pel pas del temps i han consistit a habilitar l’accés a les persones amb mobilitat reduïda, canviar els lavabos, ampliar la sala d’infermeria, renovar les instal·lacions elèctriques, l’aire condicionat i il·luminació, entre d’altres.

Amb aquestes reformes s’atén a una reivindicació feta durant molt de temps pels veïns i veïnes de Potries, sobretot s’hi ha volgut facilitar les coses a la gent més gran amb dificultat motora, al mateix temps que es compleix la normativa vigent pel que respecta a l’accessibilitat dels espais públics, però també dotant de les necessitats que requereixen els serveis mèdics actuals.