L’AJUNTAMENT RENOVA EL SISTEMA ELÈCTRIC DE L’ESCOLA GRÀCIES AL PLA EDIFICANT

Potries (04/09/18). La reforma del centre escolar de Potries, C.R.A. Mondúver-Safor, s’ha dut a terme i s’ha finalitzat coincidint amb l’inici del curs, amb una inversió de 15.000 euros provinents del Pla Edificant de la Conselleria d’Educació.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La millora ha consistit en l’adequació de les instal·lacions elèctriques, en el que s’ha canviat tot el sistema elèctric antic amb què contava l’escola, que no havia patit cap actuació des de la construcció de l’escola, fa 40 anys.

Amb aquesta actuació s’acabarà amb la problemàtica dels talls en el subministrament d’energia que venia patint el centre en els darrers anys a causa del deteriorament del circuit elèctric.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aquesta rehabilitació s’emmarca amb el programa Edificant del Consell, pla per a la construcció, reforma i millora dels centres educatius de la Comunitat Valenciana. Els ajuntaments interessats són els que s’adhereixen al pla, realitzant el projecte, contractació i certificació d’obra, mentre que la Generalitat es fa càrrec del cost econòmic de les infraestructures.