,

POTRIES SERÀ UN DELS AMFITRIONS DE LA START’18, LA CITA INTERNACIONAL DE L’ESCULTURA CONTEMPORÀNIA

La trobada se celebrarà el dia 28 de gener, a partir de les 10.30 hores.

En la celebració internacional de l’escultura contemporània, milers d’entusiastes de l’art, que estimen l’art tridimensional, es reuneixen en una trobada virtual amb connexió per Internet. Les idees s’intercanvien i discut

eixen, s’estableixen nous contactes i totes les facetes de l’escultura contemporània se celebren el mateix dia, al mateix temps, en una varietat de llocs a tot Europa.

La Start’18 es durà a terme en més de

95 llocs en més de 21 països. El diumenge 28 de gener del 2018, ciutats com Saint-Tropez, London, Hèlsinki, Amsterdam, Frankfurt, Berlin, Venezia, … i, Potries formaran part en aquest esdeveniment i interactuaran amb una comunitat internacional al mateix temps; intercanviant punts de vista, fent contactes valuosos i celebrant l’art tridimensional en totes les seues facetes, juntament amb artistes, amics de les arts, crítics, col·leccionistes, galeristes, arquitectes i altres experts.

A la START’18 de Potries, visualitzarem la futura RESIDÈNCIA D’ARTISTES “ROBHOUSE”. Segons Assumpta Domínguez (alcaldessa de Potries): “La idea és utilitzar la casa com un catalitzador per fomentar el desenvolupament de les arts a Potries. Una futura residència perquè els artistes visiten el poble i realitzen treballs relacionats amb la pintura, escultura, música, escriptura, …, establint Potries com un centre cultural on les arts són una part important de la vida del poble i per a la creació de noves oportunitats per a la comprensió i l’ensenyament de l’art.

Aquest projecte està per promogut per l’escultor britànic Robert Ward, membre de la Royal Society of Arts i membre de la Royal Society of British Sculptor; per l’Ajuntament de Potries; i amb la col·laboració de la Sculpture Network (Xarxa Europea d’Escultura), organitzadora de la Start’18.

La programació d’activitats per a aquest dia, així com la seua inscripció, es poden veure a la pàgina web creada per a l’esdeveniment.

 

https://civicrm.sculpture-network.org/en/view/event/921