,

L’espectacle “Aigua”produït per la Generalitat Valenciana tancarà les Jornades d’Hortes Històriques

  • La representació tindrà lloc el 16 de juny a les 22 hores a la plaça del País Valencià de Potries
  • ‘Aigua’ és un espectacle que reflexiona sobre la solidaritat, el medi ambient i l’ús que fem de l’aigua

València (05.06.18). Cultura de la Generalitat ha programat l’espectacle de teatre de carrer ‘Aigua’ a Potries en el marc de la Capitalitat Cultural Valenciana que recau en la localitat. La representació tindrà lloc el dia 16 de juny a les 22 hores a la plaça del País Valencià de Potries. L’entrada serà gratuïta.

‘Aigua’ és una coproducció de l’Institut Valencià de Cultura, el Festival FitCarrer de Vila-real, l’Institut d’Estudis Baleàrics i la companyia Muc de Castelló. Destinat a tots els públics, aquest és un muntatge subtil per a aprendre a cuidar-se, cuidar el nostre entorn i gaudir-ne amb harmonia. És una història en què tot es mou, ondeja i es balanceja com un vaixell.

L’obra, emmarcada en un univers distòpic, ens conta la història de dues ànimes errants, irreverents i assedegades que coincideixen amb el guardià de l’aigua. Ell, malcarat i garrell, haurà d’obrir el seu cor enorme per a recuperar el ball i el somriure. Elles, amorals i impertinents, hauran d’aprendre a comportar-se. Els tres necessiten tant l’aigua com aprendre a viure.

‘Aigua’ també es podrà veure a Sagunt, ciutat reconeguda també amb la Capitalitat Cultural Valenciana 2018, en el marc del festival Sagunt a Escena, que se celebra a l’estiu.