EL SECRETARI AUTONÒMIC DE SALUT VISITA EL REFORMAT CONSULTORI DE POTRIES

  • L’actuació realitzada ha suposat la reforma integral de les instal·lacions sanitàries a Potries
  • S’han invertit prop de 50.000 euros finançats íntegrament per la Conselleria de Sanitat en el marc del Pla d’Humanització de Centres Sanitaris

Potries (13/11/18). El Secretari Autonòmic de Salut i Sistema Sanitari Púbic, Narcís Vázquez, ha visitat hui el consultori mèdic de Potries que va obrir les seues portes aquest dilluns, després de les distintes actuacions de millora que s’han realitzat a les seues instal·lacions, amb el finançament de la Conselleria de Sanitat, on s’han invertit prop de 50.000 euros.

Unes obres realitzades per l’Ajuntament de Potries que han suposat l’adequació integral d’unes instal·lacions molt deteriorades pel pas del temps i han consistit a habilitar l’accés a les persones amb mobilitat reduïda, canviar els lavabos, ampliar la sala d’infermeria, renovar les instal·lacions elèctriques, l’aire condicionat i la il·luminació, entre d’altres.

L’Alcaldessa de Potries, Assumpta Domínguez, expressava la seua satisfacció “ d’unes actuacions que responen a una reivindicació feta durant molt de temps pels veïns i veïnes de Potries. És per això que hem treballat per aconseguir la implicació de la Conselleria de Sanitat, amb el suport de la qual hem aconseguit, per exemple facilitar l’accés a la gent més gran o amb dificultat motora, una de les nostres prioritats en els edificis públics durant aquesta legislatura”.

Les actuacions han permés, a més d’ajustar l’edifici a la normativa vigent pel que respecta a l’accessibilitat dels espais públics, millorar els espais d’atenció mèdica i de serveis a les necessitats actuals, donat que l’adequació inicial de l’espai datava dels anys 90.

Vázquez ha destacat en la seua visita el fet que “una vegada més es demostra què, quan les administracions es posen d’acord i treballen coordinadament aconsegueixen millorar la vida de les ciutadanes i els ciutadans, i en aquest cas, en un tema tan fonamental com l’atenció sanitària primària. Els resultats, com es pot veure, son ben gratificants”.

El secretari autonòmic ja va visitar les instal·lacions abans de la reforma, i ha pogut comprovar de primera mà els avantatges que ha suposat l’ampliació dels espais d’atenció mèdica, la millora de l’habitabilitat i l’adaptació integral de l’edifici.

“Acomplim amb aquesta actuació, amb un més els nostres objectius durant els últims anys, per tal de millorar els serveis que es presten a les veïnes i veïns de Potries, perquè considerem que oferint millor serveis, facilitarem que les persones consideren el nostre poble un bon lloc per a viure, i tinguen les seues necessitat satisfetes i d’aquesta manera lluitem activament contra el despoblament dels pobles rurals, com és el nostre, i sempre és grat que aquesta lluita tinga el suport de l’administració autonòmica”, afirmava l’alcaldessa en acabar la visita.